Bakken met kinderen: quality-time met groots resultaat!

Veel ouders zien gezellig samen iets bakken met hun kinderen als de ultieme quality-time. Lekker samen in de keuken rommelen, deeg kneden en koekjes uitsteken, bakken en versieren. Echt een werkje waarbij je alle tijd mag nemen. Bakken met kinderen staat garant voor uren plezier en gezelligheid. Ook voor een kinderfeestje zijn deze bakmixen een uitkomst. Want koekjes bakken en versieren is kinderspel met deze handige bakmixen!

Met de bakmixen van Funlab wordt samen koekjes bakken heel eenvoudig. Bij alle bakpakketten hoef je alleen nog maar ongezouten roomboter toe te voegen. Zo maak je makkelijk en snel een lekker deeg wat ideaal is om koekjes uit te steken. Bij alle bakmixen krijg je een leuk koekvormpje erbij, zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt ongeveer 25 koekjes bakken per bakmix. Na het bakken kan het leukste werk beginnen: het versieren van de koekjes. Wat zullen jullie samen trots zijn op het resultaat! Ze zijn haast te mooi om op te eten!

Welke bakmix gaan jullie vandaag kiezen?

Alle bakmixen van Funlab zijn ideaal voor het samen bakken met je kinderen. Maar met welke bakmix gaan jullie beginnen? We geven je alvast de top 5 van Funlabs meest populaire bakmixen:

1. Funlab Select Bakmix-Gingerbread men. Deze grappige Gingerbread men bakken jullie nu zelf!

2. Funlab Select Bakmix-Mermaid. Versier je zeemeermin met blauwe glazuur en zilveren kraaltjes!

3. Funlab Select Bakmix- Auto. Spring maar in de auto want we gaan koekjes bakken!

4. Funlab Select Bakmix- Dino. Gewoon te schattig om op te eten, deze dino koekjes.

5. Funlab Select Bakmix Kerstboom. Zo wordt Kerst nog leuker met deze heerlijke koekjes.

   

Makkelijk bestellen en morgen bakken met je kinderen!

Bestel je vandaag voor 14.00 uur je bakmix bij Funlab dan bak je morgen met je kind je eerste heerlijke koekjes. Dat wordt lastig kiezen uit zoveel leuke bakmixen!