Veilig shoppen

Bij Funlab betaalt u veilig met uw eigen betaalkaart

visa

Traktatie pakketten 

Soms is het zo lastig om de juiste traktatie samen te stellen. Elk jaar weer opnieuw een leuke traktatie verzinnen. Wat gaan jullie dit jaar weer trakteren? Wat is de juiste verhouding van speelgoed en snoepjes om te trakteren? Geen zorgen! Funlab heeft de leukste traktaties al voor je samengesteld in vier handige traktatie pakketten. De pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om traktaties mee te maken.

Compleet traktatie pakket

Bestel gemakkelijk een compleet traktatie pakket online. Met 1 druk op de knop bestel je in een keer 12 of 24 complete traktaties. Je hoeft alleen nog de traktatie doosjes te vouwen en vullen met het meegeleverde traktatie speelgoed en snoep. Elk traktatie doosje bevat drie originele speelgoed items in thema en twee lekkere snoepjes. Met het speelgoed kunnen de kinderen samen nog lang spelen en de snoepjes kunnen ze meteen opeten.

In de beschrijving van het pakketten vind je een uitleg van de inhoud per kinder trakatatie, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt vullen.

Traktatie pakketten in verschillende thema’s

De pakketten voor traktaties zijn verkrijgbaar in 4 verschillende thema’s: traktatie pakket ruimtevaart, traktatie pakket voetbal, traktatie pakket unicorn/eenhoorn en traktatie pakket emoticons. Voor iedereen zit er een leuk pakket voor traktaties bij! Of je nu opzoek met naar een jongens traktatie, meisjes traktatie of universele traktatie deze vind je bij Funlab. Een traktatie samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk!   

Liever zelf het speelgoed en snoep uitkiezen? Dat kan natuurlijk ook! Stel zelf je traktatie samen doormiddel van het grote aanbod aan traktatie doosjes, klein speelgoed en snoepjes. De snoepjes van Funlab zijn altijd individueel verpakt en daardoor extra veilig om te trakteren!