Filter producten

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Categorieën
  Veilig shoppen

  Bij Funlab betaalt u veilig met uw eigen betaalkaart

  visa

  Traktaties 

  Traktaties om vrolijk van te worden!

  Bij een feestje horen natuurlijk vrolijke traktaties. Want geven is bijna nog leuker dan krijgen! Met deze heerlijke snoepzakjes maak je alle party-animals, ridders & prinsessen en natuurlijk alle dino-vriendjes van je kind blij. Je kind kan ze uitdelen op het eigen kinderfeestje, op school, de kinderopvang of op de sportvereniging. Met deze traktaties van Funlab zit je nooit meer om een leuk idee voor een traktatie verlegen, en krijg je altijd blije gezichten. Breek niet meer je hoofd als je weer een traktatie moet gaan verzinnen en zeg maar vaarwel tegen de hartige prikkers, de Chinese mandarijntjes of doosjes rozijntjes!

   

  Trakteren is net zo leuk als cadeautjes krijgen

  Zelf je kleine gasten trakteren hoort natuurlijk bij een echt leuk feestje. Zo krijgt je kind cadeautjes en trakteert het altijd iets leuks terug. Kleurrijke traktaties gevuld met het lekkerste snoep en natuurlijk de naam van de jarige en het ontvangende vriendje en vriendinnetje erop. Zo maak je van iedere traktatie van jouw kind een uniek en bijzonder cadeautje. Wat is er nu leuker om een cadeautje te krijgen met je eigen naam erop? Leuk, makkelijk om uit te delen en geschikt voor zowel jongens als meisjes.

  Bestellen van gepersonaliseerde traktaties is heel eenvoudig bij Funlab. Klik op de traktatie van je keuze en vul de naam van de jarige en/of van de vriendjes en vriendinnetjes in met de personaliseer tool. Bestellen is zo gepiept! Je kunt kiezen tussen voorgevulde traktaties (dus inclusief snoep) of alleen de traktaties zelf met de naam van de kinderen erop voorbedrukt. In dat geval kun je ze thuis nog vullen met het favoriete snoep van de jarige! Je hoeft alleen de traktaties nog mooi te presenteren en het feest kan van start gaan. Met een traktatie van Funlab maak je van iedere feestelijke gelegenheid iets speciaals!