De leukste bakmixen vind je bij Funlab

Heel Holland slaat aan het bakken met deze heerlijke bakmixen van Funlab! Of je nu gewoonweg zelf gek op bakken bent, graag bakt met je kinderen of een kinderfeestje wilt houden voor je jarige kind, met de bakmixen van Funlab wordt het altijd een groot feest. Want iedereen is toch dol op koekjes bakken, versieren en daarna lekker opeten natuurlijk!

 

Alle recepten van onze bakmixen zijn supersimpel om te maken. Je hoeft alleen nog ongezouten roomboter toe te voegen en je maakt zo een perfect deeg voor ongeveer 25 koekjes. Uiteraard krijg je er leuke uitsteekvormpjes zodat het niet kan mislukken. Na het uitsteken is het tijd om te gaan bakken en daarna zelf te versieren met je favoriete toppings. Zo worden jouw zelfgebakken koekjes gewoon te leuk om op te eten!

 

Onze 5 leukste bakmixen

Het is lastig kiezen uit al die vrolijke bakmixen van Funlab. Om het je wat makkelijker te maken vertellen we je alvast over Funlabs 5 leukste bakmixen:

1. Funlab Select Bakmix - Unicorn. Bak zelf het meest magische dier uit het dierenrijk

2. Funlab Select Bakmix - Mermaid. Deze zeemeermin zwemt zo je mond in!

3. Funlab Select Bakmix - Auto. Toet-toet! Aan de kant, er zijn koekjes!

4. Funlab Select Bakmix - Dino. Te leuk om op te eten, deze schattige dino’s

5. Funlab Select Bakmix - Gingerbread men. Maak zelf de beroemde Gingerbread men koekjes.

 

Bakmix online bestellen bij Funlab: makkelijk en snel

De bakmixen van Funlab zijn ideaal voor ieder bakfeestje. Of je nu gewoon thuis gezellig lekker gaat bakken of je bent op zoek naar een leuke bakmix om cadeau te geven, de mooie verpakking van deze bakmixen is al een cadeau op zichzelf. De bakmix online bestellen is eenvoudig: plaats de bakmix van je keuze in je winkelmandje, reken veilig af en ontvang je bakmix morgen al in huis. Voor 14.00 uur besteld is morgen bakken maar!