Geef eens een gepersonaliseerde traktatie: gegarandeerd blije gezichten!

Wat is er nu leuker dan een traktatie krijgen met jouw eigen naam erop? Dat maakt een traktatie meteen veel meer bijzonder dan een standaard traktatie. De opmars van gepersonaliseerde cadeaus en traktaties is niet te stoppen. Steeds meer mensen geven liever iets persoonlijkers cadeau, en een gepersonaliseerde traktatie is daar een mooi voorbeeld van. De Partypack traktaties van Funlab personaliseer je zelf makkelijk met de naam van de jarige en de gelukkige ontvanger. Onze lekkere kindertraktaties met naam in prinsessen-thema, een Partypack met dino’s, dieren of unicorns, of natuurlijk onze populaire monster Partypacks: allemaal gepersonaliseerde traktaties die alle kinderen graag zullen krijgen.

 

Een paar voorbeelden van gepersonaliseerde traktaties met naam.

Natuurlijk wil je graag eerst weten hoe zo’n gepersonaliseerde traktatie er dan uit komt te zien. Op het doosje van het Partypack komt de naam te staan van het feestvarken en het ontvangende kind. Zo is direct duidelijk voor wie het Partypack is! Een greep uit onze vrolijke traktatie ideeën, die je zelf kunt personaliseren:

Funlab Partypack Animals. Een leuke traktatie met dierenprint voor iedere dierenvriend

Funlab Partypack Prinses. Speciaal voor de Jasmin’s, Assepoesters, Elsa’s en Ariels onder ons!

Funlab Partypack Ridder. Van al die heldendaden krijg je wel trek in wat lekkers!

Funlab Partypack Dino. Het leukste dier uit het dierenrijk komt tot leven met deze Partypack!

Funlab Partypack Unicorn. Magie bestaat nog met dit originele Partypack!

 

Hoe werkt het personaliseren van een traktatie en het bestellen?

Met onze handige personalisatie tool maak je eenvoudig en snel je kindertraktatie met naam. Kies je product en aantal, personaliseer je traktaties met onze personalisatie tool, en reken veilig je bestelling af. Je ontvangt de gepersonaliseerde traktatie binnen 5 werkdag in huis. Nu alleen nog mooi presenteren op bijvoorbeeld een versierd dienblad en het uitdelen op school kan beginnen. Lang zullen ze leven!