Bakken op je kinderfeestje: plezier voor iedereen!

Een ontzettende leuke activiteit voor een kinderfeestje is natuurlijk iets bakken met de kinderen. Voor zowel jongens als meisjes is gezellig samen in de keuken iets heerlijks bakken altijd een (kinder)feestje. En helemaal als je gaat bakken met de bakmixen van Funlab! Jullie bakken nu eens geen saaie ronde koekjes maar dino’s, auto’s, unicorns en zeemeerminkoekjes.

   

Met de bakmixen van Funlab tover je in een handomdraai het leukste kinderfeestje uit je grote hoed! Met de eenvoudige recepten kan het bakken van deze leuke koekjes gewoon niet mislukken en het wordt een kinderfeestje zonder geknoei! Je hoeft alleen maar ongezouten roomboter toe te voegen en het deeg is kant en klaar om uit te gaan steken. Bij iedere bakmix zit een leuk koekvormpje, maar je kunt ook eenvoudig wat extra koekvormpjes erbij bestellen. Zo kunnen alle gasten op het kinderfeestje zijn of haar eigen koekjes bakken. Daarna alleen nog even bakken in de oven en het versieren kan beginnen! Dit wordt het gezelligste kinderfeestje ooit!

Funlabs 5 populairste bakmixen voor kinderfeestjes

Funlab heeft, speciaal voor kinderfeestjes, diverse leuke bakmixen in het assortiment. Met welke mix ga jij bakken? We geven je alvast de top 5 van Funlabs leukste bakmixen voor kinderfeestjes:

1. Funlab Select Bakmix Unicorn. Nodig eens een unicorn uit op je kinderfeestje!

2. Funlab Select Bakmix Auto. Die koekjes rollen zo van de lopende band!

3. Funlab Select Bakmix Zeemeermin. De mooiste koekjes in zee-thema maak je nu zelf.

4. Funlab select Bakmix Dino. Pas op! Er spelen dino’s mee op je kinderfeestje!

5. Funlab Select Bakmix Gingerbread men. Maak zelf de beroemde Gingerbread men. Of maak er gewoon grappige mannetjes van!

 

Vandaag besteld is morgen bakken op je kinderfeestje!

Bestellen van je favoriete bakmixen doe je gemakkelijk en snel bij Funlab. Bestel je vandaag voor 14.00 uur dan kun je morgen gaan bakken op je kinderfeestje! Laat het feest maar beginnen, want de bakmix is binnen!