De leukste snoepketting maken met Funlab!

Wil je je creativiteit combineren met heerlijk snoepen? Maak dan kennis met de Candy Jewellery van Funlab! Hiermee kun je zelf de vrolijkste snoepkettingen, mooie ringen en sierlijke armbanden maken in een handomdraai. De Candy Jewellery set is compleet inclusief diverse kleuren bedeltjes en kralen en natuurlijk het koord om je snoepketting mee te maken. Een snoepketting maken is dubbel plezier: leuk om te maken en heerlijk om te snoepen.

 

En is jouw jarige meisje nog op zoek naar een leuke traktatie voor in de klas? Maak dan thuis alvast samen een voorraad mooie snoep armbanden die je dochter kan uitdelen als traktatie. Trakteren is super leuk maar het begint natuurlijk al met de voorpret tijdens het maken van de snoep armbanden. Met deze snoep kettingen set kun je uren vooruit.

 

De echte zoete fashionista combineert haar snoepketting natuurlijk met een leuke Candy Ring! Met zo’n knoeperd van een steen aan je hand zul je vast veel jaloerse blikken gaan krijgen. Helaas zal die grote steen steeds kleiner gaan worden want je kunt er waarschijnlijk niet vanaf blijven! Hij is dan ook onweerstaanbaar lekker natuurlijk. Met de snoepketting en de Candy Ring combineer je makkelijk jouw gevoel voor stijl met je lekkere trek en loop je er altijd bij om door een ringetje te halen! Zie me gaan dan!

 

Snoepketting kopen doe je snel en simpel bij Funlab

Deze originele snoepketting is helaas niet overal te koop, maar uiteraard wel bij Funlab! Bij ons vind je het meest originele snoep wat je ergens anders niet kunt kopen. De complete set kralen, bedels en koord bestel je snel en simpel. Vandaag besteld is morgen je snoepketting maken...en daarna opsnoepen! Plaats de Candy Jewellery in je Funlab winkelmandje, reken veilig af en je hebt je snoepketting set morgen al in huis.