De allerleukste traktatie voor op de basisschool

Trakteren op school is een hoogtepunt voor iedere jarige. Er wordt voor je gezongen, je mag op je stoel gaan staan, je stoel is versierd en je mag je traktaties uitdelen in de klas. Trakteren op school is een feestje om te doen en alle jongens en meisjes zijn natuurlijk reuze benieuwd wat voor lekkers je gaat trakteren! Maar ook mama of papa thuis heeft het graag makkelijk. Een originele traktatie maken kost vaak veel tijd om voor te bereiden. Maar daar heb je geen last van met Funlab’s leukste traktaties voor de basisschool. Onze kant en klare traktaties zijn helemaal gereed om uit te delen. Presenteer ze mooi in een versierd mandje of op een vrolijk dienblad en trakteren wordt super makkelijk en snel.

 

Funlab’s 5 populairste kant en klare traktaties voor op de basisschool

Een jaar is zo voorbij en dan is je kind alweer jarig! De tijd gaat snel. Wat gaat jouw zoon of dochter dit jaar weer trakteren op de basisschool? Om het kiezen van een traktatie voor op school wat makkelijker te maken hebben we alvast een aantal leuke traktatie ideeen voor je op een rijtje gezet!

1. Funlab Partypack Dino. Voor alle jongens en meisjes die van dino’s houden.

2. Funlab Partypack Prinses. Trek je sjiekste jurk aan en deel cadeautjes uit!

3. Funlab Partypack Monster. Voor de echte stoere jarige die niet bang is voor monsters.

4. Funlab Partypack Unicorn. Vandaag doe ik mijn spreekbeurt over….unicorns!

5. Funlab Partypack Animals. De lekkerste traktatie voor ieder dierenvriendje.

  

Traktaties voor de basisschool eenvoudig bestellen & snel in huis

Bestellen van een leuke traktatie voor op de basisschool is eenvoudig en snel gedaan bij Funlab. Kies je product en aantal, personaliseer de traktaties met onze handige personalisatie-tool en reken veilig en snel je bestelling af. Je hebt de traktaties binnen 5 werkdagen in huis en trakteren maar!