Op zoek naar een originele traktatie voor een jongen?

Een originele traktatie bedenken voor een jongen wordt supersimpel met de Partypacks van Funlab. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoere traktatie in ridder-thema, een dinosaurus of een monster? Al deze stoere traktaties zijn speciaal voor jongens in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Je kunt deze originele traktaties personaliseren met de naam van het feestvarken en de naam van de gelukkige ontvanger van het Partypack. Als je houdt van gemak dan vullen we de Partypack alvast voor je, zodat ze kant en klaar zijn om zo uit te delen. Ook kun je alleen de doosjes bestellen en ze thuis vullen met het favoriete snoep van de jarige.

 

Wat ga je trakteren? Bekijk Funlab’s 5 meest populaire jongens traktaties

Met al die leuke traktatie ideeën van Funlab is lastig kiezen uit zoveel lekkers! Daarom hebben we de 5 meest populaire traktaties voor jongens voor je op een rijtje gezet!:

1. Funlab Partypack Animals. Ontzettend leuk in tijger- of zebraprint

2. Funlab Partypack Ridder. Een stoere traktatie voor de echte held

3. Funlab Partypack Dino. Welke jongen houdt er niet van dino’s?

4. Funlab Partypack Monster. Voor de echte durfals onder ons!

5. Funlab Partypack Jongen. Een vrolijke traktatie voor iedere jarige jongen!

 

Al deze superleuke Partypacks kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de jarige en het kind dat deze traktatie gaat krijgen. Zo wordt trakteren al een feestje op zich! Maar ook aan de meisjes is gedacht! Ook voor hen hebben we de leukste Partypacks.

 

Traktatie voor een jongen bestellen doe je eenvoudig & snel

Bestellen van een leuke traktatie voor een jongen is eenvoudig en snel gedaan bij Funlab. Kies je product en aantal, personaliseer de traktaties met onze handige personalisatie-tool en reken veilig en snel je bestelling af. Je hebt de traktaties binnen 5 werkdagen in huis en het feest kan beginnen!