Zakelijk

Bij Funlab vindt u een groot aanbod aan zakelijke geschenken. 

Verras uw collega’s!

Op zoek naar een uniek verjaardagscadeautje voor uw medewerkers? Bekijk dan de ruime collectie aan verjaardagscadeau’s. Deze zijn volledig te naar wens te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om logo, bedrijfskleuren en eventuele slogan te verwerken op de verpakking. U geeft het aan en een professioneel design team staat klaar om u te helpen bij de ontwikkeling van een passende verrassing.

Bijzondere momenten

Uw zakenrelaties of medewerkers verrassen op een feestelijk moment zoals Kerst, Sinterklaas of Pasen? Zet de receptioniste in het zonnetje op de dag van de receptioniste, of kom met een originele, persoonlijke verrassing op secretaressedag. Voor alle bijzondere momenten biedt Funlab u creatieve en originele mogelijkheden! 

Bedankje

Zorg voor een glimlach op de gezichten van uw personeel met een zoete verrassing. Bedank ze bijvoorbeeld voor hun inzet met een geschenkverpakking gevuld met heerlijke Belgische chocolade.  Spreek uw waardering uit op een originele manier.

Iets te vieren?

Vier uw bedrijfsjubileum of mijlpaal met een persoonlijke attentie of giveaway. In ons gevarieerde assortiment met unieke combinaties van food en non-food artikelen, vind u voor elk budget een feestelijk herinnering. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.