Op zoek naar een originele traktatie voor een meisje? Een originele traktatie bedenken voor een meisje wordt super simpel met de Partypacks van Funlab.

Op zoek naar een originele traktatie voor een meisje?

Een originele traktatie bedenken voor een meisje wordt super simpel met de Partypacks van Funlab. Wat denk je bijvoorbeeld van een vrolijke traktatie in prinsessen-thema, een unicorn of een monster? Al onze meisjes traktaties zijn speciaal voor meisjes in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Je kunt deze leuke traktaties personaliseren met de naam van het feestvarken en de naam van de gelukkige ontvanger van het Partypack. Als je houdt van gemak dan vullen we de Partypack alvast voor je, zodat ze kant en klaar zijn om zo uit te delen. Ook kun je enkel de doosjes bestellen en ze thuis vullen met het favoriete snoep van de jarige.

 

Wat ga je trakteren? Bekijk Funlab’s 5 meest populaire meisjes traktaties

Met al die leuke traktatie ideeën van Funlab is lastig kiezen uit zoveel lekkers! Daarom hebben we de 5 meest populaire traktaties voor meisjes voor je op een rijtje gezet!:

1. Funlab Partypack Prinses. Want stiekem is ieder meisje een prinses toch?

2. Funlab Partypack Unicorn. Deze unicorn lijkt zo uit een sprookje weggelopen!

3. Funlab Partypack Monster. Want ook meisjes zijn stoere heldinnen!

4. Funlab Partypack Prinsessen. Vandaag ben ik een heldin, en morgen weer een prinses.

5. Funlab Partypack Meisje. Een vrolijke traktatie voor alle jarige meisjes.

 

Al deze vrolijke Partypacks kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de jarige en het kind dat deze traktatie gaat krijgen. Zo wordt trakteren, bijvoorbeeld op school, al een feestje op zich! En ook de jongens vergeten we niet! Ook voor hen hebben we de leukste Partypacks.

 

Meisjes traktaties eenvoudig bestellen & snel in huis

Bestellen van een leuke traktatie voor een meisje is eenvoudig en snel gedaan bij Funlab. Kies je product en aantal, personaliseer de traktaties met onze handige personalisatie-tool en reken veilig en snel je bestelling af. Je hebt de traktaties binnen 5 werkdagen in huis en het feest kan beginnen.